Quadbanden van BDJ Imports

 

Als je als dealer op zoek bent naar quadbanden ben je bij BDJ Imports aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie banden voor vrijwel elk type quad. Daarnaast ben je bij BDJ Imports altijd verzekerd van een perfecte service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Banden zijn een belangrijk onderdeel van de quad.Ze zorgen voor een goede rijervaring op elk type ondergrond en garanderen een goede wegligging en grip. Onze quadbanden worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen jouw klanten rekenen op een lange levensduur en uitstekende prestaties. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor all-terrain banden, of quadbanden voor weggebruik.

 

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment banden met diverse soorten profielen. Zo kies je dus eenvoudig de quadbanden die passen bij het model quad én de prestaties die het moet leveren. BDJ Imports is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van quadbanden en onderdelen. Natuurlijk zorgen we als dealer binnen Europa voor een snelle verzending zodat je jouw klantenbestand direct kunt voorzien van nieuwe quadbanden. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar quadbanden voor off-road of road gebruik.

 

Quadbanden van hoge kwaliteit

 

quadbanden van BDJ Imports

Bij BDJ Imports selecteer je de door jouw gewenste quadbanden eenvoudig op bijvoorbeeld inch, type, merk en prijs. Maar, ook de wijdte en de hoogte zijn van groot belang als je online quadbanden wilt bestellen. Zo ben je er zeker van dat de banden goed passen zodat de veiligheid tijdens het rijden verhoogd wordt. Bij BDJ Imports hebben we quadbanden van de merken Artrax, Innova en Kings Tire.

 

Ook Duro, Sun-F en Qing Da quadbanden zijn ruim vertegenwoordigd in onze webshop. De maten variëren van 6 tot en met 14 inch. Zo kies je altijd de band die tegemoet komt aan de specifieke wensen van de quad én jouw klant. Een goed passende band is van groot belang om het comfort en de veiligheid tijdens het gebruik te kunnen garanderen. De band moet daarbij goed passen en het profiel moet geschikt zijn voor het oppervlakte waarop gereden wordt. Zo heeft zandgrond een andere soort band nodig dan asfalt of andere verharde wegen.

 

Gelukkig vind je bij BDJ Imports diverse soorten quadbanden van uitstekende kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te bestellen in onze shop en worden snel en tijdig geleverd. Als je op zoek bent naar goede quadbanden staat BDJ Imports graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies over de quadbanden van jouw keuze.